Την εξαίρεση του Γιάννη Καλογεράκου ζητά επίσημα από την Ένωση ο ΑΟ Κατασταρίου

10/04/2017

Να μην διαιτητεύσει άλλους αγώνες του τη φετινή περίοδο ζητά επίσημα από την επιτροπή διαιτησίας της Ένωσης Ζακύνθου ο ΑΟ Κατασταρίου για τον διαιτητή Γιάννη Καλογεράκο.

Η διοίκηση του Κατασταρίου με αίτημα που κοινοποιεί στην Ένωση, θεωρεί ότι η απόδοση του Ηλείου ρέφερι δεν είναι αμερόληπτη και η αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του κορυφώθηκε στη φάση του 10ου λεπτού από το παιχνίδι της Κυριακής, όπου δεν καταλογίσθηκε πέναλτι σε βάρος της Ζακύνθου, όταν η μπάλα βρήκε το σηκωμένο χέρι του αμυντικού Παπαδόπουλου.

Πάντως στο Καταστάρι δεν διαμόρφωσαν την εικόνα τους για τον Καλογεράκο από το περασμένο παιχνίδι (και για μία μόνο φάση), αφού θεωρούν ότι δεν ήταν ακριβοδίκαιος από το περσινό παιχνίδι με το Τσιλιβί στον Πλάνο.

Η καχυποψία εντείνεται ενόψει μπαράζ
Το έργο της επιτροπής διαιτησίας σαφώς γίνεται πιο δύσκολο για τους κρίσιμους αγώνες μπαράζ, καθώς η Ζάκυνθος έχει τονίσει πως ο Αδαμόπουλος είναι ανεπιθύμητος (αν και με τον συγκεκριμένο η κόντρα έχει δημιουργηθεί περισσότερο εκτός γηπέδου), ενώ υπάρχουν πολλά παράπονα για τη διαιτησία του Πυλαρινού από τον τελικό του Κυπέλλου. Είναι αλήθεια ωστόσο ότι η Ζάκυνθος επισήμως δεν πήρε θέση για τη διαιτησία του Πυλαρινού, σχετικά με το παιχνίδι που έκρινε τον πρώτο τίτλο της φετινής περιόδου.


Comments

  1. Mitsos - 11/04/2017 at 00:34

    Ton proedro sas na balete diaititi tha xanetai sunexeia apo tin zakuntho tora me to zairi teleiose mastores

    Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.
Froutemporiki Tsoukalas