Εικόνες ντροπής στο κλειστό της Παναγούλας – Με έξοδα της ΑΓΕΖ ήρθε συνεργείο καθαρισμού

23/08/2017

Μια ιδιαίτερα δυσάρεστη κατάσταση αντικρίζουν οι άνθρωποι της ΑΓΕΖ τις τελευταίες ημέρες, όσον αφορά την καθαριότητα στο κλειστού γυμναστηρίου της Παναγούλας, καθώς ο χώρος στον οποίο προπονείται και δίνει τους επίσημους αγώνες η ομάδα είναι γεμάτος από σκουπίδια και διαφόρων ειδών αντικείμενα.

Οι άνθρωποι της ΑΓΕΖ με δικά τους έξοδα έφεραν συνεργείο καθαρισμού για να μπορέσουν όλα τα τμήματα του συλλόγου να ξεκινήσουν προετοιμασία σε λίγα 24ωρα.

Είναι απαραίτητο να τονιστεί πως πριν και μετά από κάθε παιχνίδι οι ιθύνοντες του Ζακυνθινού συλλόγου φροντίζουν το γήπεδο να είναι καθαρό, όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση όλη αυτή η κατάσταση διαμορφώθηκε από άλλους παράγοντες που φυσικά δεν έχουν σχέση με την ΑΓΕΖ.

Φτάνει μόνο να αναφέρουμε πως στο γήπεδο ακόμα βρίσκονταν τρόφιμα για μετανάστες που είχαν μετακινηθεί παράτυπα στο νησί, κάτι που προκάλεσε έντονη δυσοσμία σε όλο τον χώρο του γυμναστηρίου!

Το κλειστό της Παναγούλας είναι πλήρως εγκαταλελειμμένο από κάθε τοπική αρχή, ενώ η ΑΓΕΖ αλλά και οι άλλοι σύλλογοι που προπονούνται σε αυτό έχουν βρει κλειστές τις… πόρτες του Δήμου (πρωτίστως) και της Περιφέρειας.

Δείτε τις εικόνες της ντροπής…


Comments

 1. Γιώργος Θεοδωρίτσης - 12/09/2017 at 11:18

  24/08/2017 – 09:04
  Αγαπητέ Κωνσταντίνε, καλημέρα και χρόνια πολλά. Πράγματι είναι γενικά εγκατελειμένο το κλειστό οπότε σωστά έγραψες το άρθρο.
  Ομως ειδικά για τον καθαρισμό η Περιφέρεια προσφέρθηκε να τον αναλάβει όπως ανέλαβε και την απολύμανση, δεν μπόρεσε να βρει η ίδια συνεργείο καθαρισμού, βρήκαμε εμείς (ΑΓΕΖ) μετά από πολύ προσπάθεια αλλά το συγκεκριμένο συνεργείο δεν ήθελε να συνεργαστεί με την Περιφέρεια. Γι αυτό αναλάβαμε εμείς τον καθαρισμό.
  Επομένως η Περιφέρεια βοήθησε και γενικά βοηθά όποτε της ζητηθεί στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της χωρίς να έχει αρμοδιότητα στον συγκεκριμένο χώρο.
  Τώρα όσο για το Δήμο, πράγματι είναι απών όπως και το σχολικό συγκρότημα από τη συντήρηση του κλειστού γυμναστηρίου.
  Στην προκειμένη περίπτωση βέβαια η ΑΓΕΖ δεν ζήτησε καν να αναλάβει ο Δήμος τίποτα γιατί μέσα στα τόσα προβλήματα που έχει δεν μπορούσε να αντιδράσει γρήγορα για να κάνει απολύμανση και καθασρισμό στην ώρα του.
  Γι αυτό απευθυνθήκαμε στην περιφέρεια.
  Τέλος επειδή πρέπει να μεταφερθούν και τα σκουπίδια, ρούχα, παπούτσια και στρώματα που έχουν πάει στο κλειστό, απευθύνθηκα στο Σύνδεσμο Καθαριότητας και μου υποσχέθηκαν ότι την Παρασκευή θα τα αποκομίσουν, ώστε να καθαριστέι και εξωτερικά ο χώρος.
  Αυτά στα γράφω γιατί ασχολήθηκα προσωπικά στις επαφές με Περιφέρεια και Σύνδεσμο και τα ξέρω από πρώτο χέρι.
  Ευχαριστώ.
  Γιώργος Θεοδωρίτσης

  Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.
Froutemporiki Tsoukalas